onsdag 25 mars 2009

Raceway - The first!

Idag var det Anderstorp Raceway som gällde, 16 mil upp och 16 mil hem. Det är ungefär 3,5 - 4 h i bil. Arne och jag satt och pratade om allt möjligt, allt från kärnkraft till objektiv. Men det är en helt annan historia.

Mattias Lindberg ska börja med Formel Renault, och det var "release" på Anderstorp Raceway med körning och liknande. Hans bil är snygg, den är röd och vit och bilderna kommer imorgon.

En gång för länge sedan gick jag med Mattias syster på dagis, och så skulle hela min dagisgrupp köra gokart. Detta är länge sedan, minst 9-10 år sedan. Men hur som helst så skulle alla som ville få prova köra en runda på den "strypta" gokarten. Men en i gruppen bestämde sig för att en "strypning" inte skulle hindra henne/honom att köra fort. Väl i den lilla gokarten börjar allt bra och personen i fråga kör på rätt håll, men vänder halvvägs typ och kör ännu fortare tillbaka. Och strax därefter sitter personen i domarkuren med en träskiva i famnen. Ett fantastiskt och imponerande sätt att krascha med stil.

Imorgon är det TKS som gäller, de sista bilderna ska tas till deras programblad.

Enjoy!

Inga kommentarer: